Isparta'ya Satmak Için Ruhsatsiz Silah Getiren 2 Süpheli Tutuklandi

Isparta'ya Satmak Için Ruhsatsiz Silah Getiren 2 Süpheli Tutuklandi

Isparta’da jandarmanin düzenledigi operasyonda, Konya’dan kente satilmak amaciyla getirilen 53 adet ruhsatsiz silah ele geçirildi. Olayla ilgili 2 süpheli tutuklandi.

Il Jandarma Komutanligi ekipleri, Konya’dan Isparta merkez ve ilçelerine satilmak üzere çok sayida silah getirilecegi bilgisi üzerine harekete geçti. 22 Ekim’de gerçeklestirilen operasyonla kimligi daha önce belirlenen H.O.E. (54) ve M.A.E. (27) isimli süphelilerin içerisinde bulundugu otomobil Sarkikaraagaç ilçesi Arak köyü mevkiinde durduruldu. Araçta yapilan aramada 30 adet 9 mm çapinda tabanca ve 23 adet 7,65 mm çapinda tabanca olmak üzere toplam 53 ruhsatsiz tabanca ile 25 adet tabanca fisegi ele geçirildi.

Jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen H.O.E. ve M.A.E. çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile