İsrailli bakanla görüşme talebi Türk tarafından gelmiş

İsrail Sanayi Bakanı Binyamin Ben-Eliezer ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu arasında bugün gerçekleştirildiği belirtilen görüşmede talebin Türk tar

  İsrail Sanayi Bakanı Binyamin Ben-Eliezer ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu arasında bugün gerçekleştirildiği belirtilen görüşmede talebin Türk tarafından geldiği öne sürüldü .

İsrail basının Netanyahu ' nun bürosuna dayandırdığı habere göre Binyamin Ben-Eliezer , Başbakan Binyamin Netanyahu ' yu arayarak Türk tarafının gayriresmi bir görüşme talep ettiğini aktardı . Türkiye ' yle iletişme geçmek için son haftalarda birçok yolu deneyen Netanyahu da bu görüşmeyi engellemek için bir sebep görmedi .

Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman ' a haber verilmemesi ise ' teknik nedenlere ' bağlandı . İsrail başbakanının , dışişleri bakanıyla yakın temas içerisinde çalıştığına vurgu yapıldı .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile