Israilli Turistler Lüks Kruvaziyerle Alanya'ya Demir Atti

Israilli Turistler Lüks Kruvaziyerle Alanya'ya Demir Atti

Çogunlugu Israilli turistlerden olusan bin 671 yolcusu ve 577 personeli bulunan lüks kruvaziyer sabah saatlerinde Alanya Limani’na geldi. Crown Iris adli lüks kruvaziyerden inen yolcular bol bol alisveris yapip ilçeyi gezdi.

Antalya’nin Alanya ilçesine turist akini sürüyor. Israil Hayfa Limani’ndan hareket eden ve bugün Alanya’ya demirleyen Panama bandirali Crown Iris isimli lüks kruvaziyer gemisinde çogunlugu Israilli turistlerden olusan bin 671 turist ve 577 personel bulunuyor. Gemiden inen turistlerin bir bölümü kafileler halinde tur otobüslerine binerken, bazilari da Alanya’nin tarihi ve turist yerlerini gezdi. Esnafi dolasan turistler alisveris yapma firsati da buldu.

Esnaf memnun

Alanya’da turistlerin gözde mekânlarindan birisi olan Iskele esnafi, ilçelerine yapilan bu turlardan memnun olduklarini söyledi.

Bölgede esnaflik yapan Bülent Kahriman, ”Geminin bize faydasi büyük. 5-10 sene önce de geliyorlardi. Iyi hizmet vermeye çalisiyoruz. Birkaç yil önce ara vermislerdi, devamli gelmeleri esnafin yararina olur" dedi.

Diger esnaf da günübirlik bu turlarin kendilerine faydasi oldugunu ve ekonomiye katki sagladigini söyledi.

Geminin gece saat 01.00’de Hayfa Limani’na gitmek üzere Alanya’dan demir alacagi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile