'Dominikliler Nihat'ı 3. bölgeden milletvekilliğine aday gösterirlerdi'

'Dominikliler Nihat'ı 3. bölgeden milletvekilliğine aday gösterirlerdi'

Sabah Gazetesi Televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ ünlü türkücü Nihat Doğan hakkında, "Dominikliler Türkçe bilseydi Nihat Doğan'ı Dominik 3. bölgeden milletvekilliğine aday gösterirlerdi" yorumunu yaptı.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Son Detaylar)

Sabah Gazetesi Televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, dün CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bu Gece programına konuk oldu. Aytuğ, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği “Survivor Ünlüler-Gönüllüler” yarışmasında yarışan ünlü türkücü Nihat Doğan ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"ISSIZ BİR ADAYA DÜŞSEM YANIMA ALMAYACAĞIM ŞEY NİHAT"

"Acun hakikaten bu işi biliyor" diyen Aytuğ, "Türkiye'de televizyonculuğun kitabını yazması gereken insan olarak görüyorum. Nihat Doğan müthiş bir buluştu. Kimsenin aklına da gelmezdi alıpta Nihat'ı survivorda yarıştırmak. Ama şimdi koca bir program neredeyse tek başına Nihat'ın üzerinden yürüyor. Bu bence Acun'un başarısı" şeklinde konuştu.

Aytuğ, "Karşı tarafta da Taner diye arızalı bir arkadaş var mesela. Ben Nihat ve Taner'i izledikten sonra ıssız bir adaya düşmeden önce yanıma ne almamam gerektiğini biliyorum" diye konuştu.

Tümer ve Aytuğ Nihat Doğan'ın memleketine duyduğu özlem nedeniyle ağladığı görüntüleri kahkahalarla izledi. Saba Tümer, "Yazık adam ağlarken biz gülüyoruz" derken, Aytuğ, "O da biz gülelim diye yapıyor zaten" dedi.

Aytuğ, Yalnız Dominikliler Türkçe bilseydi Nihat Doğan'ı Dominik 3. bölgeden milletvekilliğine aday gösterirlerdi" yorumunu da yaptı.

BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile