İşsizlerin Umudu Da Polis Oldu

İşsizlerin Umudu Da Polis Oldu

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan proje ile işsiz gençlere meslek edindirilirken, kurs sonunda ise iş imkanı sağlanıyor.

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Altın Kalpler' projesi kapsamında oluşturulan meslek edindirme kursuna katılan gençlere iş fırsatı sunuluyor. Kurslara katılan 6 kişiye bir tekstil firmasında, 1 kişiye ise muhasebe bürosunda iş bulundu. Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, projeyi Bartın Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü'nün de desteklediğini kaydetti.

Kursu tamamlayan gençlerin işe yerleştirildiğini de belirten Müdür Altınok, "Hayata geçirdiğimiz 'Altın Kalpler' projesinin ilk bölümünde bir tekstil firmasıyla protokol imzalayarak, meslek edindirme kursu düzenlemiştik. O kursun sonunda 6 vatandaşımızı iş sahibi yaptık. Projenin ikinci bölümünde ise muhasebe meslek elemanı yetiştirmeyi planladık. Başvuru yapan bir vatandaşımızın işbaşı yapması için protokole imza attık. Farklı meslek dallarında işbaşı eğitim programları düzenleyerek, işsiz vatandaşlarımızı iş sahibi yapmayı amaçlıyoruz" dedi.

Öte yandan Muhasebe Meslek Elemanı Yetiştirme kursu için hazırlanan protokole Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Çalışma ve İş Kurumu Bartın İl Müdürü Ramazan Erdim ve serbest muhasebeci Aykut Oktay Ulu'nun birlikte imza attığı öğrenildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile