Istanbul Anadolu Cumhuriyet Bassavcisi Zafer Koç'tan Iftar Daveti

Istanbul Anadolu Cumhuriyet Bassavcisi Zafer Koç'tan Iftar Daveti

Istanbul Anadolu Cumhuriyet Bassavcisi Zafer Koç, adliye yemekhanesinde adliye personeli, es ve çocuklarina iftar yemegi düzenleyerek, personel ile birlikte iftar açti.



Istanbul Anadolu Cumhuriyet Bassavcisi Zafer Koç, adliye personeli, es ve çocuklarina iftar yemegi düzenledi.

Adliye yemekhanesinde düzenlenen iftar yemegini Cumhuriyet Bassavcisi Zafer Koç ile Birlikte Adli Yargi Ilk Derece Mahkemesi Komisyon Baskani Ahmet Kaya, Komisyon Üyesi Nihat Zincirli, Komisyon Yedek Üyesi Ozan Mutlu, Icra Daireleri Baskani Memnun Kiliç, Cumhuriyet Bassavci Vekilleri; Mehmet Aydin, Basak Yilmaz, Ömer Kurtulus Aksoy, Kadir Yilmaz ve Ugur Seçgin de katildi.



Iftar yemegine; kalem müdürleri, cezaevi müdürleri, icra müdürleri, zabit ve icra katipleri, mübasir ve hizmetliler ile es ve çocuklari birlikte katildilar. Kuran-i Kerim ve ney konserinin ardindan oruçlar açildi. Semazenler ile Adli Korosu’nun sahne aldigi iftar programinda, personel çocuklarina yönelik olarak Hacivat Karagöz gösterisi, maskot show ve animasyon gösterileri gerçeklestirildi.



Cumhuriyet Bassavcisi Koç, yapmis oldugu konusmada, personelin Ramazani tebrik ederek, personelle birlikte adliyede iftar açmaktan duydugu mutlulugu dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile