Istanbul Balkan Turizm Borsasi Fuari'nda Ayvalik Standina Yogun Ilgi

Istanbul Balkan Turizm Borsasi Fuari'nda Ayvalik Standina Yogun Ilgi

Istanbul Balkan Turizm Borsasi Fuari 20-22 Eylül 2023 tarihlerinde Lütfi Kirdar Uluslararasi Kongre ve Sergi Sarayi’nda kapilarini açti.

Ilk kez düzenlenen Istanbul Balkan Turizm Borsasi Fuari, Türkiye ve Balkanlar arasindaki iliskileri güçlendirirken ayni zamanda bölgede bulunan ve komsu olan tüm ülkelerin turizm profesyonellerinin tek alanda bir araya gelmesini saglayacak.

Türkiye’de turizm vizyonunun gelismesi konusundaki katkilari ve sahip oldugu degerlerle önemli mihenk taslarindan biri olan Istanbul’da düzenlenen 1.Istanbul Balkan Turizm Borsasi Fuari, sektöre yepyeni bir kaynak açarak sektörel is birlikleri imkanlarinin artirilmasini saglamak amaciyla kapilarini açti. Bir turizm borsasi niteliginde planlanan fuar, hedef ülkelerden gelecek satin alim heyetlerini dünyanin birçok yerinden gelen katilimci ve ziyaretçilerle Istanbul gibi stratejik öneme sahip bir pazarda bulusturdu

Böylesine önemli bir pazarda Ayvalik Belediyesi, Isletme ve Istirakler Müdürlügü olarak yerini aldi. Ayvalik’ta turizm sezonunun süresinin uzatilmasi konusunda yogun çalismalar yürüten Ayvalik Belediyesi, Ayvalik’in tanitimina katki saglamaya devam ediyor. Basarili çalismalari ile takdir toplayan Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin konu ile ilgili yaptigi açiklamada; “Ayvalik bir markadir, turizmin paydaslarinin bulustugu her noktada, aranmaktadir ve olacaktir. Özellikle son yillarda Ayvalik, Balkan Ülkeleri misafirlerinin de ugrak yeri haline geldi, bizde bu önemli olusumda yer alarak Ayvalik’imizi, cografi isaret alan ürünlerimizi, Belediyemiz bünyesinde düzenledigimiz basta Teferiç Senlikleri olmak üzere bütün faaliyetlerimizi tanitmak için buradayiz” dedi.

Türkiye’nin önemli turizmcilerinin bulustugu fuarda Ayvalik Belediyesi standi katilimcilarin ilgi odagi oldu. Ayvalik Belediyesinin bünyesindeki agaçlardan üretilen zeytin ve zeytinyagi turizmcilerin begenisine sunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile