Istanbul'da 40 Milyon Lira Degerinde Kaçak Ve Sahte Kozmetik Ürün Ele Geçirildi

Istanbul'da 40 Milyon Lira Degerinde Kaçak Ve Sahte Kozmetik Ürün Ele Geçirildi

Istanbul Emniyet Müdürlügü tarafindan yasa disi yollarla Türkiye’ye getirilen ve benzerleri üretilen kaçak kozmetik ürünlerine yönelik operasyon gerçeklestirildi. Operasyonda piyasa degeri 40 milyon lira olan 575 bin kaçak ve sahte kozmetik ürün ele geçirilirken 1 süpheli yakalanarak gözaltina alindi.

Istanbul Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik Suçlariyla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan yurt disindan kayit disi olarak Türkiye’ye getirildigi tespit edilen ve benzerleri imal edilen kozmetik ürünlerine yönelik operasyon düzenlendi.

Sultangazi’de tespit edilen bir imalathaneye dün gerçeklestirilen operasyonda yaklasik 40 milyon lira degerindeki 575 bin adet günes kremi, saç spreyi ve kozmetik ürünü ele geçirildi. Operasyonda 1 süpheli yakalanarak gözaltina alindi.

Ele geçirilen ürünler sergilendi

Öte yandan operasyonun ardindan gerekli yasal sartlari tasimadigi belirlenen Sultangazi’deki imalathane saglik ekiplerince mühürlendi. Ele geçirilen kaçak ve sahte kozmetik ürünler ise Istanbul Emniyet Müdürlügünün Vatan Yerleskesi’nde sergilendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile