Istanbul'da 50 Ayri Olaya Karisip Mekan Kursunlayan 117 Kisi Tutuklandi

Istanbul'da 50 Ayri Olaya Karisip Mekan Kursunlayan 117 Kisi Tutuklandi

Istanbul’da yilbasindan bu tarafa mekanlara ates eden mala zarar verip is yeri sahiplerinden haraç almaya çalisan 182 kisi polis ekiplerinin çalismasi sonucu gözaltina alindi. 50 ayri kursunlama olayinin aydinlatildigi belirtilirken, çok sayida silah ve mermi de ele geçirildi. Gerçeklestirilen saldirilara ait yeni görüntüler de ortaya çikti.

Istanbul’da is yeri kursunlama olaylarina iliskin Istanbul Emniyet Müdürlügü ekipleri; her olayi titizlikle inceleyip peslerini birakmiyor. Bu kapsamda Asayis Sube Müdürlügü Gasp Büro Amirligi ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri yilbasindan bu tarafa 50 ayri kursunlama olayini aydinlatti. Konularla baglantili olan tam 182 kisiyi de gözaltina aldi. Gözaltina alinan süphelilerden 117’si çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevlerine gönderildi.

Aramalarda cephanelik bulundu

Asayis Sube Gasp Büro Amirligi ekipleri ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri gözaltina aldiklari süphelilerin adreslerinde yaptiklari aramalarda 3 adet AK-47, 51 adet ruhsatsiz tabanca, 15 adet otomatik tabanca, 2 Adet kuru siki tabanca, 2 adet ruhsatsiz av tüfegi ele geçirdi. Ayrica 2 adet "sallama" olarak tabir edilen biçak, toplamda bin 418 adet fisek, 14 adet çelik yelek, 2 adet kar maskesi, 2 adet sahte plaka, 53.5 gram uyusturucu madde, 2 adet hassas terazi, 1 adet dürbün, 1 adet migfer, 60 adet sarjör, 2 adet olayda kullanilmis motosiklet ele geçirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile