Istanbul'da 'Bir Ulus Uyaniyor' Konseri

Istanbul'da 'Bir Ulus Uyaniyor' Konseri

Cumhuriyetin 100. yili onuruna, Uludag Içecek Türk AS. sponsorlugunda bestelenen “Bir Ulus Uyaniyor” adli senfonik eser, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nin 105. Yil Dönümü kutlamasi vesilesiyle 18 Mayis tarihinde Istanbul’da Cemal Resit Rey Salonu’nda Oguzhan Balci’nin yönetiminde CRR Senfoni Orkestrasi tarafindan seslendirilecek.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yili serefine ülkemize bir sanat eseri armagan eden Uludag Içecek Türk AS., Besteci ve Orkestra Sefi Oguzhan Balci’ya bir senfonik eser siparis etti. Ilk olarak 10 Aralik 2023’te Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrasi ile birlikte gerçeklestirilen Oguzhan Balci’nin Cumhuriyetimizin 100.yilinin onuruna besteledigi “Bir Ulus Uyaniyor” adli eser, 18 Mayis tarihinde CRR Senfoni Orkestrasi tarafindan CRR’de Istanbullu sanatseverlere sunulacak.

100 yil önce Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliginde gerçeklesen kurtulus mücadelesini, nice kahramani, halkimizin sonsuz cesaretini ve vatan sevgisini konu alan, “Bir Ulus Uyaniyor” adli eserin sanatseverlerle bulusmasinda solistler, Mezzosoprano Aylin Ates, Tenor Ufuk Toker, Bariton Caner Akgün. Anlatimi da, Metin Yazari Ersin Antep gerçeklestirecek.

Uludag Içecek sponsorlugunda bestelenen “Bir Ulus Uyaniyor” adli eser ile marka, Cumhuriyetin 100. yilinda sanata olan destegini ölümsüzlestirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile