Istanbul'da Cadde Ortasinda Film Sahnelerini Aratmayan Çatisma Kamerada

Istanbul'da Cadde Ortasinda Film Sahnelerini Aratmayan Çatisma Kamerada

Istanbul Basaksehir’de aralarinda husumet bulunan iki akraba, telefonda tartistiktan sonra konusmak için bulustu. Bulusmada çikan çatismada taraflarin birbirine kursun yagdirdigi anlar güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Olay, geçtigimiz günlerde saat 05.00 siralarinda Basaksehir Ziya Gökalp Mahallesi’nde bulunan bir sitenin bahçesinde gerçeklesti. Iddiaya göre, akraba olan iki kisi gece saatlerinde alacak verecek meselesi yüzünden telefonda tartistiktan sonra konusmak için bir araya geldi. Aralarindaki problemi çözmek için bulusan sahislardan biri, kendi oturdugu sitenin önündeki parkta bulunan bankta oturarak beklemeye basladi.

Otomobiliyle olay yerine gelen diger sahis, aracindan inmeden bekleyen kisiye silahla ates etti. Yaralanan husumetli de silahina sarilarak karsilik verdi. Mermilerden birinin isabet ettigi restoranin cami patlarken, husumetlisini yaralayan kisi olay yerinden hizla uzaklasti.

Film sahnelerini aratmayan olay güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde sahislardan birisinin bankta oturdugu ve daha sonra arabanin yaklastigi görülüyor. Daha sonra sahislarin birbirini görünce silahlarina sarildigi ve bir süre sonra iki sahsin da olay yerinden ayrildigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile