Istanbul'da Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Çarptigi Bekçi Takla Atip Tavana Düstü

Istanbul'da Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Çarptigi Bekçi Takla Atip Tavana Düstü

Bagcilar’da uygulama noktasina süratli sekilde gelen alkollü sürücüsü, bekçiye çarpti. Çarpmanin etkisiyle takla atan bekçi aracin tavanina düstü. Dehset anlari kameralara yansirken, gözaltina alinan sürücü tutuklandi.

Bagcilar Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli polis ve bekçiler, önceki gün 15 Temmuz Mahallesi Halkali Caddesi üzerinde uygulama yapmaya basladi.

O esnada 34 CAC 818 plakali otomobiliyle süratli sekilde seyreden D.A., görevli bekçi N.Ö.’ye sert sekilde çarpti. Çarpmanin etkisiyle havalanarak takla atan bekçi, yandaki aracin tavanina düserek yaralandi. Olayin ardindan bekçinin yaralanmasina neden olan sürücü D.A. ve yanindaki arkadasi I.H. gözaltina alindi.

Çarptigi bekçi takla atip tavana düstü

Kaza esnasinda alkollü oldugu ve "taksirle yaralama" suçundan da 3 adet kaydi oldugu belirlenen D.A. ile I.H. adliyeye sevk edildi. Sürücü D.A., çikarildigi mahkemece "Kasten öldürmeye tesebbüs" suçundan tutuklanirken, I.H. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Saglik ekipleri tarafindan ambulansla hastaneye kaldirilan bekçinin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Dehset anlari ise kameralara anbean yansidi. Görüntüde, süratli sekilde uygulama noktasina ilerleyen otomobilin görevli memurun uyarmasina ragmen bekçiye çarptigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile