Istanbul'da Eski Damat Dehseti Yasayan Kayinpeder O Anlari Anlatti

Istanbul'da Eski Damat Dehseti Yasayan Kayinpeder O Anlari Anlatti

Kagithane’de eski damadinin bosanma asamasindaki esini mahkemeye götürdügü gerekçesiyle araci saldiriya ugrayan kayinpeder o anlari anlatti. Kayinpeder Vural Çay, “ Uzaklastirma kararina ragmen mahalleme gelip elinde sopalarla aracima saldirdi. Sahis hala elini kolunu sallayarak rahatça geziyor. Ben ve ailem sokakta yürürken hiç rahat degiliz” dedi.

Kagithane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde önceki ay meydana gelen olayda, Vural Ç. ikinci evliligini yaptigi esinden bir süre önce ayrilmisti. Bir süre önce esi Büsra C.’den ayrildigi ögrenilen eski damat Umut C. ise kayinpederi Vural Ç.’yi esini bosanma davasina götürdügü gerekçesiyle tehdit etmeye baslamisti.

Aracina araciyla saldirip ates açmisti

Bunun üzerine Vural Ç. sahis hakkinda uzaklastirma karari aldirmisti. Tehditlerini sürdüren Umut C., Vural Ç. ile yasadigi tartisma sonrasi araciyla sokaga gelmisti. Burada Vural Ç.’nin park halindeki aracina kendi araciyla defalarca çarpan sahis, ardindan araçtan inmisti. Sopayla araca saldiran sahis, mahalleliye adeta korku dolu anlar yasatmisti. Olayin ardindan sahis ardindan aracina binerek kaçmisti. Film sahnelerini aratmayan o anlar ise kameralara anbean yansimisti.

“Sahis hala elini kolunu sallayarak rahatça geziyor”

Yasananlari anlatan kayinpeder Vural Çay, “Olay günü eski damadim Umut Cengiz’in bosanma asamasinda oldugu esi Büsra Cengiz’i mahkemeye götürdüm. Mahkeme çikisi Umut Cengiz ile karsilastim. Esimi mahkemeye nasil götürürsün diye bana gicik olmus. Umut Cengiz 2 gün sonra mahalleye gelip park halindeki aracimi tekmelemis ben bunun üzerine karakola gidip sikayette bulundum. Umut Cengiz’e uzaklastirma karari çikti. Uzaklastirma kararinda aynen söyle yaziyordu, ‘Umut Cengiz Vural Çayin oturmakta oldugu mahallesine hiçbir sekilde giremez’” dedi.



“Mahalleme gelip elinde sopalarla aracima saldirdi“

Çay, “Umut Cengiz uzaklastirma karari çiktigi halde mahalleme gelip elinde sopalarla aracima saldirdi. Aracin ön arka bütün camlari kirildi. Daha sonra ben karakola gittigimde araciyla gelerek önden arkadan defalarca bize çarpti. Oradan uzaklastigi esnada ise silahiyla sa 3,4 el havaya ates açti. Ben sikayetçi oldugum halde sahis hala elini kolunu sallayarak rahatça geziyor. Ben ve ailem sokakta yürürken hiç rahat degiliz. Yetkililerin bu konuya bir çözüm bulmasini istiyoruz” diye konustu.



Polis saldirgan damadi yakalamisti

Olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edilmisti. Ekiplerin incelemesi sonrasinda Vural Ç., eski damadindan sikayetçi olmustu. Olayla ilgili çalisma baslatan polis ekipleri, Umut C.’yi yaptigi çalismalar sonucunda kiskivrak yakalamisti. Gözaltina asinan sahis, emniyette ifadesinin alinmasi ve “mala zarar verme” suçundan adli islem yapilmasi sonrasinda savcilik talimatiyla serbest birakilmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile