İstanbul'da Hırsızlık Operasyonu

Eski sevgilisinin ablasının evine girip 150 bin liralık ziynet eşyası ve para çaldığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Başakşehir Tahtakale Mahallesi, Bizimevler Sitesi'ndeki evinden 150 bin liralık ziynet eşyası ve parasının çalındığını belirten Emel A., 17 Mayıs'ta polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı soruşturma ve inceleme kapsamında kapıda zorlama olmadığı belirlendi. Anahtarla içeriye girildiğini tespit eden polisin, güvenlik kamerası görüntülerini incelemesiyle 8 Mayıs'ta bir kişinin kapıyı açmaya çalıştığı ama başaramadığı tespit edildi.

Görüntülerdeki şüphelinin 11 ve 12 Mayıs günlerinde de eve girip, elinde poşetlerle çıktığı belirlendi. Güvenlik kamerasına yakalanmamak için yüzünü eliyle kapatan şüphelinin, en son çıkısında kameraya el salladığı görüldü. El salladığı görüntüyü özel programla büyüten polis, şüphelinin Serdar S. (23) olduğunu tespit etti.

Hırsızlık, mala zarar verme gibi suçlardan 17 kaydı bulunan Serdar S., Silivri'de gözaltına alındı.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Serdar S., sorgusunda ev sahibinin kardeşiyle ayrıldığını, eve, eşyalarını almak için gittiğini ancak içeriye giremediğini ifade etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin araştırması sonucu, ev sahibinin eşyalarla birlikte yanlışlıkla evin anahtarını da Serdar S.'ye verdiği anlaşıldı.

Görüntülerde 2 kez eve girdiği ve içeriden eşya alıp çıktığı belirlenen şüpheli Serdar S. tutuklandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile