İstanbul'da Kaçakçılık Operasyonu

Fatih`te düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 183 bin 774 paket sigara, bin 287 paket puro, 950 paket pipo türünü ile 5 paket nargile tütünü ele geçirildi.

  Olayla ilgili 27 kişi gözaltına alınırken , operasyon anı polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri , ülke ekonomisine büyük zarar veren ve haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla suç işleyen şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı . Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler , Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla Fatih`te bir iş hanında yönelik baskın düzenlendi . Burada faaliyet gösteren 19 ayrı işyerinde arama yapan ekipler , 183 bin 774 paket sigara , bin 287 paket puro , 950 paket pipo türünü ile 5 paket nargiletütünü ele geçirdi . Olayla ilgili aralarında işyeri sahip ve çalışanlarının da bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı . Yapılan sorgulamada zanlıların başta Gürcistan olmak üzere yurtdışından getirdikleri kaçak sigara ve tütünleri kendilerine ait dükkanlarda saklayıp düşük fiyata piyasaya sürdüğü belirlendi .

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile