Istanbul'da Kapkaç Soku Kamerada Açiklamasi Fotograf Gösterirken Telefonunu Çaldilar

Istanbul'da Kapkaç Soku Kamerada Açiklamasi Fotograf Gösterirken Telefonunu Çaldilar

Beyoglu Galata’ta bir sahis, sokakta birlikte yürüdügü arkadasina fotograf gösteren yabanci uyruklu gencin cep telefonunu saniyeler içerisinde kapkaç yapti. Olay ani kameralara yansirken, magdur gençlerin de bir süre kovaladigi sahislar polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Beyoglu Galata’da geçtigimiz aylarda meydana gelen kapkaç olayinin görüntüleri ortaya çikti. Saat 03.00 siralarinda meydana gelen olayda, sokakta yabanci uyruklu Rajab Hamo, arkadasi Moaz Kharrat ile gezmeye çikti. Bir süre sonra gençler, Galata Kulesi’nin yakinlarindan Karaköy istikametine dogru evine dogru yürümeye basladi.

Bu sirada üç hirsiz, gençlerin pesine takilarak takibe basladi.



Arkadasina fotograf gösterirken, telefonu çalindi

Sokak içerisinde Rajab Hamo, arkadasiyla arasinda geçen sohbet nedeniyle telefondan bir fotograf göstermek istedi. Bu sirada arkadan gelen kapkaççilardan bir tanesi, Hamo’nun elinde bulunan telefonu ve cüzdanini alarak kaçmaya basladi.

Ara sokaklara giren kapkaççilar gözden kaybolurken, neye ugradigini sasiran gençler, bölgede bulunan çarsi ve mahalle bekçilerinin yanina giderek yardim istedi.

Polis kapkaççilari yakaladi

Kapkaç magduru gençlerin verdigi bilgiler üzerine harekete geçen çarsi ve mahalle bekçileri, durumu polis merkezine bildirerek, sokaklarda kapkaççilari aramaya basladi.

Kapkaç magduru genç arkadasiyla birlikte polis merkezine giderek yasanan olayla ilgili suç duyurusunda bulundu. Olay yerinde ve yakin çevrelerdeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kapkaççilari yakalayarak gözaltina aldi.

Kapkaç anlari kamerada

Beyoglu’nda yasanan kapkaç ani ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, gençlerin yürüdügü sirada telefona baktiklari sirada kapkaççilarin telefonu çaldigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile