Istanbul'da Korku Dolu Anlar Kamerada Açiklamasi Otomobil Çocuk Parkina Uçtu

Istanbul'da Korku Dolu Anlar Kamerada Açiklamasi Otomobil Çocuk Parkina Uçtu

Kagithane’de karli yolda yokus asagiya kaymaya baslayan cip, kontrolden çikarak çocuk parkina uçarken, bir baska sokakta ise kayan otomobil sivil polis otosuna çarpti. Korku dolu anlar kameralara yansirken, parka uçan araçtaki yaralanan kari ve koca ile polis memuru hastaneye kaldirildi.

Turuncu alarmin verildigi Istanbul’da 3 gün boyunca etkili olan siddetli kar yagisi kazalari da beraberinde getirmisti. Kagithane Sultan Selim Mahallesi’nde geçtigimiz Cuma günü saat 02.30 siralarinda meydana gelen olayda yagisa hazirliksiz yakalanan cipin sürücüsü Burak Topal, dik bir yokustan asagiya inmek istedi. Agir agir ilerleyen sürücü bir süre sonra frene basmaya baslayinca araç kaymaya basladi.



Çocuk parkina uçan adam ve esi yaralandi

Sürücünün freni birakmasi üzerine hizlanan cip, yolun sonunda çocuk parkina uçtu. Yaklasik 2 metreden asagiya uçan cipin içerisindeki Topral ve esi Ümran Topal yaralandi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralilari yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesine kaldirarak tedavi altina aldi. Yaralilarin durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Yokusta kayan araç sivil polis otosuna çarpti

Kagithane Merkez Mahallesi’nde geçtigimiz Cumartesi günü aksam saatlerinde yasanan olayda ise, sivil polis otosu yokusu çikmak istedi. Bu durumda zorlanan ekip, yukaridan gelen araçlarin yolunu açmak için geri gitmek istedi. Polis memuru araçtan inerek sürücünün geri gitmesine yardim etmeye basladi.

Tam o esnada 34 DRZ 614 plakali otomobil sürücüsü yokus asagiya kaymaya basladi.

Kontrolden çikan otomobil sivil ekip otosuna çarpti. Çarpmanin etkisiyle yerinden oynayan araç, polis memuruna çarparak basindan yaraladi. Ekip kendi imkanlariyla Kagithane’deki özel bir hastaneye giderek tedavi oldu. Memurun hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi. Yasanan kaza anlari ise kameralara saniye saniye yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile