Istanbul'da Kuaföre Molotoflu Saldiri Kamerada

Istanbul'da Kuaföre Molotoflu Saldiri Kamerada

Bayrampasa’da kimligi belirsiz 2 süpheli, bir kuaförün camini kirdiktan sonra içeriye molotofkokteyli atarak kayiplara karisti. Molotoflu saldiri, güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Olay, 30 Haziran günü Bayrampasa Orta Mahalle’de saat 04.20 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, kimligi belirsiz 2 kisi kuaförün bulundugu sokaga gelerek bir süre bekledi. Daha sonra dükkanin önüne gelen süphelilerden biri, içerisinde sert bir cisim bulunan posetle kuaförün camini kirdi. Diger sahis da elinde bulunan molotofkokteyli kirilan camdan içeri atti.

Saldirinin ardindan dükkanda yangin çikti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangin kisa sürede söndürüldü. Olay yerinde incelemelerini yapan polis ekipleri de süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Öte yandan, edinilen ilk bilgilere göre, olayin terör boyutunun olmadigi ögrenildi.

Molotoflu saldiri kamerada

Molotofkokteyli ile saldiri bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, 2 süphelinin dükkanin önüne geldigi görülüyor. Süphelilerden biri cami kirarken digeri de içeriye molotofkokteyli atiyor. Daha sonra kosarak uzaklasiyorlar.

“Herhangi bir husumetleri yok”

Mahalle esnafi Sefa Gürocak, “3 ya da 4 gün önce gece yarisinda oldu. Saat 04.15’te 10 dakika boyunca kaldirimda oturuyorlar. Sonra biri kaldirim tasini cama atiyor. Öteki molotofkokteylini içeri atiyor. Atmalariyla kaçmalari bir oluyor. Bir sebep bulamadik. Terör olayi mi, baska bir amaçla mi yaptilar, net bir bilgimiz yok. Herhangi bir husumetleri yok. Içeriyi hemen söndürdüler. Maddi olarak hasarlari var” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile