İstanbul'da Öldürülen Derya Çakır'ın Acılı Ailesi Konuştu

İstanbul'da Öldürülen Derya Çakır'ın Acılı Ailesi Konuştu

İstanbul Bağcılar'da, görev yaptığı okulun müdür yardımcısı tarafından tabanca ve bıçakla öldürülen anasınıf öğretmeni Derya Çakır'ın ailesi adaletin yerine gelmesini istiyor.

Acılarının biraz olsun dinmesi için verilebilecek en ağır cezanın katil zanlısına verilmesini bekleyen aile, aynı zamanda kızlarının katil zanlısıyla daha önce yaşanmış olan hiçbir gönül ilişkisi bulunmadığını ileri sürdü. Baba Hicabi Çakır, yaşadığı acı dolu olayı şöyle anlattı: "Bizi önce karakola çağırdılar. Polis memuru arkadaşlar olayı bize anlatmakta zorluk çekti. Daha sonra okula gittik.Yaşadığımız olay karşısında dehşete düştük. En az bu acı olay kadar bizleri üzen bir başka olay basında yer alan
yalan yanlış haberler oldu. Basında 'Kızımın ayrılan nişanlısı tarafından öldürüldüğü" yer alıyor. Böyle bir şey asla olmadı. Kızım bu kişi ile asla bir gönül ilişkisi içerisinde bulunmadı."

Acılı anne Aliye ise,"Kızım benimle her şeyini paylaşırdı. Kızımın ölümüne neden olan kişi ise bir hafta on gün önce kızıma arkadaşlık teklif etmiş fakat kızım kabul etmemiş. Bunun üzerine ben kızıma dikkatli ol sana bir şey yapabilir diye uyarmıştım. Ancak kızım, 'Anne bir şey olmaz ben gereken cevabımı verdim" demişti.

Öğretmenliğin sevgi, saygı olduğunu hatırlatan amca Bahri Çakır da, "Öğretmen olan bir kişi öğrencilerin gözleri önünce nasıl böyle bir vahşet işleyebilir. Bu yalnızca bizim değil ülkemizin bir sorunu olmalıdır" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile