Marmara bölgesini etkisi altına alan yağışlı hava gece boyunca İstanbul'da etkili oldu. Sağanak nedeniyle birçok ev ve işyerinde su baskınları meydana gelirken, kentin ana caddeleri de sular altında kaldı.
İstanbul'da dün sabah saatlerinde etkisini arttıran yağmur, gece boyunca da devam etti. Sağanak nedeniyle birçok ev ve işyerinde su baskınları meydana geldi. Kağıthane Cendere Caddesi ile Eyüp'teki Donanma Caddesi'nin bir kısmı su birikintileri yüzünden sürücülere zor anlar yaşattı. Su dolu yolda mahsur kalan sürücülerin imdadına itfaiye ve İSKİ ekipleri yetişti.
Fırtınanın yol açtığı birçok yerde ağaçlar devrildi. Devrilen ağaç ve direkler itfaiye ve belediyenin ekipleri tarafından kaldırıldı. Şiddetli yağmurun bugün de sürmesi bekleniyor.
İstanbul'da Sağanak Yağış
Marmara bölgesini etkisi altına alan yağışlı hava gece boyunca İstanbul'da etkili oldu



















