Istanbul'da Sahte Içki Yine Ölüm Açiklamasi Sahte Alkolü Pet Siseye Doldurmuslar

Istanbul'da Sahte Içki Yine Ölüm Açiklamasi Sahte Alkolü Pet Siseye Doldurmuslar

Esenyurt’ta sahte içkiden zehirlenen Türkmenistan uyruklu kisi kaldirildigi hastanede hayatini kaybederken, sahsin sahte alkolü aldigi adreslere yapilan baskinda 3 kisi gözaltina alindi. Adreslerde yapilan aramalarda ise 9 sise sahte alkol ile 30 pet sise sahte alkol ve 7 adet 1 litrelik sise içerisinde sahte alkol ele geçirildi.

Iddiaya göre, Türkmenistan uyruklu Jobborkul Rakhmonov (30) Namik Kemal Mahallesi 8. Sokak’taki bir binanin giris katindan ve ve Namik Kemal Mahallesi 19. Sokak’taki bir lokantan sahte içki aldi. Ardindan aldigi sahte içkiyi tüketen Rakhmonov zehirlenerek Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Türkmenistan uyruklu Rakhmonov, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Sahte içkiden ölüm üzerine inceleme baslatan polis ekipleri, sahsin esi olan Navruza Bultakova’nin ifadesine basvurdu. Polis ekipleri Bultakova’nin ifadesi üzerine operasyon için dügmeye basti. Rakhmonov’in sahte içkiyi aldigi adreslere baskin yapildi. Lokantada yapilan aramada; içerisinde sahte alkol bulunan 9 adet alkol sisesi, is yeri sorumlusu olan yabanci uyruklu Barna Mansurova ve is yeri çalisani Ogulbeg Jorabayeva gözaltina alinirken, isyeri de mühürlendi.

Sahte alkolü pet siseye doldurmuslar

Ardindan operasyonu sürdüren polis ekipleri Namik Kemal Mahallesi 8. Sokaktaki adresin giris katinda arama yapti. Yapilan aramada 30 adet pet sise içerisinde sahte alkol ve 7 adet 1 litrelik sise içerisinde sahte alkol ele geçirildi. Ikamette bulunan Türkmenistan uyruklu Maral Ereshova gözaltina alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile