Istanbul'da Sahte Pasaport Baskini Açiklamasi Baskin Yapilan Dairede Gizli Bölmeler Bulundu

Istanbul'da Sahte Pasaport Baskini Açiklamasi Baskin Yapilan Dairede Gizli Bölmeler Bulundu

Istanbul Fatih’te sahte pasaport üretilen bir adrese düzenlenen operasyonda, yabanci uyruklu 4 süpheli yakalandi. Adreste yapilan aramalarda, sahte pasaport ve sahte belge yapiminda kullanilan binlerce malzeme ele geçirildi. Dairede, polis baskininda saklanmak için yapilmis gizli bölmeler bulundu.

Istanbul Emniyet Müdürlügü Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele ve Hudut Kapilari Sube Müdürlügü ekipleri, yurt disina çikma izni olmayan kisileri, hava ve kara yoluyla yurt disina kaçirmaya çalisan sebekeyi çökertmek için çalisma baslatti. Çalismalar çerçevesinde yabanci uyruklu 4 süpheli teknik ve fiziki takibe alindi. Fatih ilçesi Molla Gürani Mahallesi’ndeki bir adresin sahte pasaport imalathanesi olarak kullanildigini tespit eden ekipler, operasyon için dügmeye basti. Operasyonda, yabanci uyruklu 4 süpheli gözaltina alindi.

Adreste yapilan aramalarda, polis baskini oldugu zaman süphelilerin saklanmak ve malzemelerini zulalamak için yaptiklari gizli bölmeler bulundu. Polis ekipleri tarafindan binlerce sahte pasaport, kimlik karti ve sahte belge yapiminda kullanilan çok sayida malzeme ele geçirildi. Ayrica, evin banyo bölümünde pasaportlarin orijinaliyle ayni oldugunu kontrol ettikleri düzenek bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile