Istanbul'da Silahli Çatisma Anlari Kameraya Yansidi

Istanbul'da Silahli Çatisma Anlari Kameraya Yansidi

Istanbul’da bozulan araçlarini tamir ettirmeye çalisan sahislarla husumetlileri arasinda silahli çatisma çikti. Sokak ortasinda taraflar birbirlerine kursun yagdirirken, yorgun mermi aracinin içinde oturan bir vatandasin gözüne isabet etti. Yasanan o çatisma ani ise çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, dün ögle saatlerinde Battalgazi Mahallesi’nde yasandi. Iddiaya göre araci bozulan kisi, tamirle ugrastiklari esnada husumetlileri tarafindan fark edildi. Kisa sürede iki tarafta silahlarini çekerek birbirlerine ates etmeye basladi.

Sokak ortasinda sahislar birbirlerine kursun yagdirirken, vatandaslar panikle saklanacak yer aradi. Husumetlilerine saldiran sahislar olayin ardindan hiç durmadan devam ederken, çevredeki vatandaslar durumu yetkililere haber verdi. Olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edilirken, yasanan o anlar çevredeki is yerlerinin güvenlik kameralarina yansidi.

Vatandas yorgun merminin hedefi oldu

Yasanan silahli çatismanin ardindan taraflar kayiplara karisirken, çevredeki bir parkta, aracinin içerisinde oturan vatandas yorgun merminin hedefi oldu. Gözüne mermi isabet eden vatandas, 112 Acil Saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirilirken, polis ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti.

"Biz de vurulabilirdik"

Yasanan olay anlarini anlatan esnaf Emrah Koçan, “Kirmizi bir araç arizalanmis, iterek onu getirdiler. Bize tamirci sordular ve araçlarini tamir etmek için ugrasiyorlardi. O sirada bir araç geldi ve ates etmeye basladi.

Araçlari bozulanlar da o sahislara ates etmeye basladi.

Olay bittikten sonra ise parkta bir kalabalik olustu. Baktigimizda orada da bir vatandas, aracinin içerisinde otururken yorgun mermi gözüne isabet etmis. O anda tabii ki çok korktuk. Parktaki adam vuruldu, biz de vurulabilirdik" dedi.

Olay anlarini anlatan Taner Aslan isimli vatandas ise, "Dün bir aracin aküsü bitti ve sokaga park ettiler. Arkadaslari oto elektrikçiye gitti, kisa süre sonra döndüler ve araci tamir etmeye ugrasiyorlardi. O sirada beyaz bir araç sokaga girdi ve içerisinden ates etmeye basladilar. Araci bozulanlar da silahla onlara karsilik verdi. O sirada yorgun mermi parkta aracin içerisinde oturan bir kisiye isabet etti. Gözünden vurulmus adam. O anlarda ben disaridaydim, hemen dükkanin içerisine girdim. O anlarda çok korktum, ben de vurulabilirdim" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile