Istanbul'da Takside Sizan Sarhos Müsteri Kamerada Açiklamasi Taksicilerin Çabasina Ragmen Bir Türlü Uyanmadi

Istanbul'da Takside Sizan Sarhos Müsteri Kamerada Açiklamasi Taksicilerin Çabasina Ragmen Bir Türlü Uyanmadi

Esenler’de taksiye binen alkollü bir sahis, yolculuk esnasinda arka koltukta sizdi. Taksi sürücüsü ve arkadasinin dakikalarca süren çabasina ragmen sarhos müsteri bir türlü uyandirilamadi. Yasananlar ilginç anlar taksi sürücüsünün cep telefonu kamerasina anbean yansidi.

Olay, önceki gün saat 02.30 siralarinda Esenler Çinçindere Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre taksi sürücüsü, yol kenarinda bekleyen bir müsteriyi aracina aldi. Alkollü müsteri, araca bindikten kisa bir süre sonra arka koltukta sizdi. Bunun üzerine taksi sürücüsü aracini yol kenarina çekerek uyuyan müsteriyi uyandirmaya çalisti. Çabasinda basarili olamayan sürücü, o esnada oradan geçen bir baska taksi sürücüsünden yardim istedi. Iki taksicinin de dakikalarca ugrasmasina ragmen arka koltukta boylu boyunca yatan sahis, bir türlü uyanmak bilmedi. O anlar taksi sürücüsünün cep telefonu kamerasina yansidi.

“Ne yaptiysak kendisini uyandiramadik”

Yardim için olay yerine gelen taksi sürücüsü Oguz Kaan Ünver, su ifadeleri kullandi:

“Bir taksicinin yardim çagrisi üzerine yaninda durdum. Aracinda kör kütük sarhos bir vatandas oldugunu gördüm. Ne yaptiysak kendisini uyandiramadik. 10 dakika boyunca uyandirmak için ugrastik. Kolluk kuvvetlerinden yardim istedik. Bu yasanan sey taksici esnafinin yasadigi en hafif sorunlardan birisi. Psikopat insanlarin gelip canimizdan ettigi bir meslek yapiyoruz. Kolay bir meslek yapmiyoruz. Vatandaslardan biraz empati istiyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile