Istanbul'da 'Yoldan Çekil' Kavgasi Kamerada Açiklamasi Aracini Tartistigi Kisinin Üzerine Sürdü

Istanbul'da 'Yoldan Çekil' Kavgasi Kamerada Açiklamasi Aracini Tartistigi Kisinin Üzerine Sürdü

Istanbul’da bir sürücüyle "yoldan çekil" tartismasina giren yaya, aracin camini tasla kirdi. Bunun üzerine sürücü, aracini yaya ile birlikte kavgayi ayirmaya gelen kisilerin üzerine sürdü. Olayda 3 kisi yaralanirken, kavga cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

Olay, sabah saatlerinde Saadetdere Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, sokak üzerinde seyir halindeki otomobil sürücüsü, yolda yürüyen bir sahistan kenara çekilmesini istedi. Ikili arasinda tartisma çikarken sinirler gerildi. Sürücüye sinirlenen yaya, eline aldigi tas ile aracin ön camini kirdi. Bunun üzerine gürültüyü duyan esnaf kavgaya müdahale etmek için olay yerine geldi. Tartistigi yayanin üzerine aracini süren sürücü, kavgayi ayirmaya gelen esnafin da aralarinda bulundugu 3 kisiye çarpti. Olayda 3 kisi yaralanirken, ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Sürücü emniyet güçleri tarafindan gözaltina alinirken yaralanan 3 yarali yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Yasanan o kavga anlari ise çevredeki bir cep telefonu kamerasiyla kaydedildi.

Konu ile ilgili konusan esnaf Öner Eksi, "Bundan tahminen 1-2 saat önce asagidan sesler geldi. Baktik komsularimiz kavga ediyor. Müdahale etmek amaciyla gittik. Genç bir arkadas üstlerine sürdü. Benim ayagim altinda kaldi. Yasli bir agabey de altinda kaldi. Daha sonra polis ve ambulans geldi. Sürücü kavga ettigi kisinin üzerine sürünce, kavgayi ayirmaya çalisirken arada biz kaldik. Yarali benim kucagimdaydi ve durumu iyiydi. Suuru açikti. Ambulans alip götürdü. Insallah durumu iyidir. Emniyet güçleri araci da sürücüyü de aldi. Kisa bir sürede müdahalesini yapti" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile