Istanbul'daki Organize Suç Örgütü Çökertildi Açiklamasi 15 Sahis Gözaltina Alindi

Istanbul’daki bir suç örgütüne yapilan operasyonda 15 kisi gözaltina alindi. Sahislarin adreslerinde yapilan aramalarda; 4 adet ruhsatsiz tabanca, 2 adet hassas terazi, 920 gram kokain, 95 gram esrar ve çelik yelek ele geçirildi. Firar kalan 1 sahsa yönelik yakalama çalismalari ise devam ediyor.

Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Rahman K. liderligindeki suç örgünü çökertti. Rahman K. Ve 16 sahsin Zeytinburnu ve Besiktas ilçelerinde farkli tarih ve zamanlarda genel güvenligin kasten tehlikeye sokulmasi, mala zarar verme, tasarlayarak kasten öldürmeye tesebbüs, yagma (gasp) ve tehdit gibi suçlardan toplamda 5 eyleme karistiklari tespit edildi ve haklarinda ekipler tarafindan sorusturma baslatildi.

27 Ocak 2023 tarihinde 16 süpheli sahsa yönelik es zamanli operasyon gerçeklestiren ekipler, operasyon neticesinde 15 sahsi yakalayarak gözaltina aldi. Sahislarin ikametlerinde yapilan aramalarda ise 4 adet ruhsatsiz tabanca, 2 adet hassas terazi, 920 gram kokain, 95 gram esrar çelik yelek ele geçirildi. Firar eden 1 sahsa yönelik yakalama çalismalarin ise devam ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile