İstanbul'daki Uyuşturucu Operasyonu

İSTANBUL - Ünlülere yönelik geçen hafta düzenlenen ve 48 kişinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonu kapsamında, oyuncu Rıza Kocaoğlu ile yönetmen Uluç Bayraktar da yakalandı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen hafta İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyon kapsamında aranan ve yurt dışında olduğu belirlenen Rıza Kocaoğlu ile Uluç Bayraktar'ın Türkiye'ye döneceğini öğrendi.

Uçakları Atatürk Havalimanı'na inen iki şüpheli, narkotik ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesi'ndeki Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilen Kocaoğlu ile Bayraktar'ın işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

-Süreç

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin geçen hafta sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik İstanbul merkezli 5 ilde düzenlediği operasyonlarda, aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpiriçci gibi oyuncular ile sanatçıların da bulunduğu 48 kişi gözaltına alınmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği tarafından şüphelilerden 27'si tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilirken, 21'i serbest bırakılmıştı. Mahkeme, ifadesini aldığı 27 kişiden 15'inin tutuklanmasına karar vermişti.

Operasyon kapsamında Eray Özbal, Ahmet Sağlam, Ahmet Çardak, Zeki Yalçın, Abdülrezzak Şin, İbrahim Bayraktar, Recep Davulcu, Ahmet Yılmaz, Nusret Aldemir, Özhan Binici, Murat Yaşar, Cemil Zirek, Burhan Albayrak, Cihan Güçlü ve Mustafa Çardak "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklanmıştı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile