Istanbul'dan Ankara'ya Filistin'e Özgürlük Için Yürüyorlar Açiklamasi 270 Kilometre Geride Kaldi

Istanbul'dan Ankara'ya Filistin'e Özgürlük Için Yürüyorlar Açiklamasi 270 Kilometre Geride Kaldi

Israil’in isgal altina aldigi, her gün yüzlerce masum vatandasin katledildigi Filistin’in özgürlüge kavusmasi için Istanbul’dan Ankara’ya yürüyüs baslatan 2 arkadas, yürüyüslerinin 7’inci gününde Bolu’ya geldi

Israil’in Gazze’ye yönelik saldirilari devam ederken Fatih Yavuz ve Ismail Tiryaki isimli 2 arkadas Filistin’e destek yürüyüsü baslatti.

Istanbul’un Besiktas ilçesinde bulunan Israil Konsoloslugu’na çelenk birakarak Ankara’ya yürüyüs baslatan 2 arkadas, 270 kilometreyi geride birakti. Yürüyüsün 7’nci gününde Bolu’ya yetisen Fatih Yavuz ve Ismail Tiryaki, Filistin’e özgürlük için Ankara yürüyüsünü sürdürüyor. Yol boyunca vatandaslarin korna bastigi ve yanlarina gelerek ilgi gösterdigi 2 arkadas, her gün yüzlerce masum vatandasin katledildigi Filistin’in özgürlüge kavusmasi için protestolarina devam edeceklerini belirtti.



"Dünyadaki mazlumlar ve magdurlar için yürüyoruz"

Dünyadaki tüm masum ve mazlumlar için yürüdüklerini ifade eden Ismail Tiryaki, “Bu yolculugumuz Istanbul’dan katil, terörist Israil’in konsolosluguna çelenk birakmayla basladi.

7 gündür yoldayiz. Dünyadaki mazlumlar ve magdurlar için yürüyoruz. Dünyanin gözünü kapadigi, kulagini tikadigi Filistin için vicdanli insanlarin bu davaya gönül verdiklerini görüyoruz. Biz de o gönül verenlerle beraberiz, Ankara Kizilay meydanina kadar yürüyecegiz. Orada açiklamamizi yapip bu hedefimizi sonlandiracagiz” dedi.

Vatandaslarin yürüyüse destek verdiklerini dile getiren Fatih Yavuz, “Yolda gerçekten olumlu tepkilerle karsilasiyoruz. Vatandaslar, yanimizda durarak bizlere destek oluyor. Araçlarla giden sürücüler korna basarak davamiza destek oluyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile