İstanbul’dan Çalınan Kamyonet Ortaca’da Ele Geçirildi

İstanbul’dan Çalınan Kamyonet Ortaca’da Ele Geçirildi

İstanbul’dan çalındıktan sonra Ortaca’da aynı model ve renkteki başka bir aracın plkası takılarak satılan kamyonet polisin dikkati sonucu yele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Ekipleri tarafından yapılan kontrol ve denetimlerde B.Ç.’nin sürücüsü olduğu 34 VF 8744 plakalı kamyonetin yapılan plaka sorgulamasında çalıntı olduğu ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakcılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü ekipleri Ortaca’ya gelip, incelemede bulunduklarında ise, kamyonette bulunan plakanın ikiz plaka olduğunu ortaya çıkardı.

Emniyet Yetkilileri 34 VF 8744 Plakalı asıl araç sahibine ulaşıp, arıcı sorduklarında; 34 VF 87 44 plakalı aracın kendisine ait olduğunu ve aracının kendisi tarafından kullanıldığını bildirmesi üzerine tahkikatı derinleştiren Güvenlik Kuvvetleri; İstanbul’dan daha önce çalınıp, aynı marka ve aynı model bir başka aracı aynı plaka takılarak Ortaca İlçesi’nde faaiyet gösteren “Eski Oto Pazarı” sahibine satıldığını tespit etti.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, eski oto pazarında yapmış oldukları incelemelerde de her hangi bir başka çalıntı bir araca ulaşamazken, eski oto pazarında hacizli bulunan 6 eski otomobili tespit etti. Çalıntı olan kamyonet ile diğer 6 eski otomobilleri çekicilere yüklenerek yediemine teslim edildi. Konu ile ilgili olarak çok yönlü soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile