Istanbul'dan Samsun'a Uyusturucu Getiren 2 Kisi Tutuklandi

Istanbul'dan Samsun'a Uyusturucu Getiren 2 Kisi Tutuklandi

Istanbul’dan Samsun’a araçla uyusturucu getiren 1’i kadin 2 kisi çikarildiklari mahkemece tutuklandilar.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde uyusturucuyla mücadele çerçevesinde yaptigi takip ve çalismalar sonucu Istanbul’dan Samsun’a uyusturucu getirileceginin bilgisini aldi. Narkotik polisi, A.Y.(36) ile M.E.(28) adli kadini içinde bulundugu 57 plakali otomobili Ilkadim ilçesi Derecik Mahallesi’nde ele geçirdi. Narkotik dedektör köpegi ile araçta yapilan aramada vites kutusu içine zulalanmis 270 gram metamfetamin maddesi bulundu.

M.E. adli kadin ile A.Y. "uyusturucu ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 1 çocuk annesi M.E. adli kadin verdigi ifadede, "Araçta uyusturucu madde oldugunu bilseydim araca binmezdim. Ben uyusturucu kullanirim ancak 4 ay önce biraktim. A.Y. ile kimseye uyusturucu satmadik" dedi.

A.Y. ise, "M.E. kiz arkadasim olur. Araçta ele geçen uyusturucu bana aittir. Ben uyusturucuyu kullanmak için bulunduruyorum. M.E.’nin söz konusu maddeden bilgisi yoktur. Satanlardan sürekli almamak için o yüzden toptan satin aldim. Ben kimseye uyusturucu satmadim" diye konustu.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.Y. ve M.E. mahkemece "uyusturucu ticareti" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile