Istanbul Emniyet Müdürlügünden Darülaceze'ye Bayram Ziyareti

Istanbul Emniyet Müdürlügünden Darülaceze'ye Bayram Ziyareti

Istanbul Emniyet Müdürlügü ekipleri, Kurban Bayrami’nin ilk gününde Darülaceze Yasli Bakim Evi’ni ziyaret etti. Ekipler burada kalan misafirlerin bayramini kutlarken seker ve kolonya ikram etti.

Istanbul Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube görevlileri, Kurban Bayrami’nin ilk gününde Okmeydani’nda bulunan Darülaceze Yasli Bakim Evi’ni ziyaret etti. Ekipler, Darülaceze sakinlerine seker ve kolonya ikraminda bulundu. Ziyaret dolayisiyla mutlu olduklarini dile getiren Darülaceze Yasli Bakim Evi misafirleri, polis ekiplerine tesekkür ederek birlikte hatira fotografi çektirdiler.

“Çok memnun oldum, geçen sene de geldiler”

Polislerin geçen sene de geldiklerini ve her geldiklerinde çok mutlu olduklarini belirten Özgün Gülen, “Ben 13 senedir burada yasiyorum. Burada güzel günler geçiriyorum. Güzel bayram geçiriyorum. Çok memnun oldum, geçen sene de geldiler. Çok memnunuz” seklinde konustu.



“Artik bu geleneksel hale geldi”

Bu ziyaretin artik geleneksel hale geldigini ve sakinlerin her sene bekledigini dile getiren Darülaceze Baskan Vekili Ahmet Malatyali, "Ben öncelikle Cihan komiserimizin sahsiyla tüm polis teskilatimizin bayramini tebrik ediyorum. Kendilerine tesekkür ediyorum. Her bayramda sag olsunlar bizleri ziyaret ediyorlar. Artik bu geleneksel hale geldi. Kolonyalariyla, sekerleriyle sag olsunlar. Sakinlerimiz de bekliyorlar” ifadelerini kullandi.

“Kiymetli büyüklerimiz bizler için her zaman degerli”

Bayramda büyüklerin yaninda olmaktan keyif aldiklarini aktaran Komiser Cihan Ates, “Öncelikle Istanbul Il Emniyet Müdürlügünün, Topluma Destekli Polislik Sube Müdürlügü olarak Il Emniyet Müdürümüz Sayin Zafer Aktas emir ve talimatlariyla her bayramda kiymetli büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Kiymetli büyüklerimiz bizler için her zaman degerli. Her zaman önemli. Bayrama büyüklerimizin yaninda olmaktan keyif aliyoruz. Istanbul Il Emniyet Müdürlügü olarak her bayram büyüklerimize ugrayacagiz. Her bayram bizleri kapida bekliyorlar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile