Istanbul Emniyet Müdürü Aktas'in Avukatindan Açiklama Açiklamasi

'Bugün Cumhuriyet Gazetesi'nde yayimlanan ve bir kisim internet sitelerine de yansiyan haber, niteligi itibariyla asilsiz, yalan ve iftiralarla doludur' ''Müvekkil Zafer Aktas hakkinda, iftiralarla dolu yayinlara dayanak beyanlari olusturan kisi ve söz konusu yayinlari basin ve meslek ilkelerine aykiri olarak yayinlayan yayin organlari hakkinda da yasal yollara basvurulmustur'.

Istanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktas'in avukati Fatih Ertürk, bugün bir gazetede yer alan ve aralarinda Aktas'in da bulundugu bazi emniyet müdürleriyle ilgili iddialara yer verilen haberlerin gerçegi yansitmadigini bildirdi.

Avukat Ertürk, yaptigi yazili açiklamada sunlari kaydetti:

"Bugün Cumhuriyet Gazetesi'nde yayimlanan ve bir kisim internet sitelerine de yansiyan haber, niteligi itibariyla asilsiz, yalan ve iftiralarla doludur. Uzun yillardan bu yana kamu görevi yürüten, birçok terör örgütünün de hedefinde bulunan ve halen de Istanbul Il Emniyet Müdürü olarak görev yapan müvekkil Zafer Aktas hakkinda, iftiralarla dolu yayinlara dayanak beyanlari olusturan kisi ve söz konusu yayinlari basin ve meslek ilkelerine aykiri olarak yayinlayan yayin organlari hakkinda da yasal yollara basvurulmustur."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile