İstanbul 'Uluslararsı Tasarım Kongresi'ne ve sahipiliği yapacak

Mühendislik, mimarlık ve sanat eğitimi alanlarının öncüsü olan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'yle de tasarım alanında yapılan çalışmaların odağında yer alarak ülkemizin gururu olan projelere imza atıyor.

Uluslararası tasarım sektörünün en prestijli organizasyonu olarak nitelendirilen International Design Alliance (IDA) Kongresi, İTÜ ev sahipliğinde 2013 yılında İstanbul'da yapılacak ve bu vesileyle şehrin küresel bir tasarım başkenti olma vizyonuna yönelik önemli bir adım atılacak. Tasarım sektöründe yeni standartlar oluşturmayı hedefleyen ve tüm dünyada ses getirecek bu etkinlik İTÜ tarafından ilgili meslek örgütleriyle işbirliği içerisinde düzenleniyor.

İstanbul'un farkındalığının artırılması yönünde önemli bir adım olacağı düşünülen kongrenin tanıtım toplantısı, 18 Ekim 2011 tarihinde saat 18.00'de Feriye Lokantası'nda yapılacak. Toplantıda, organizasyonun vizyonunu yansıtan filmin ilk gösterimiyle beraber, uluslararası tanıtım kampanyasının da resmi lansmanı yapılacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile