Istanbul Valisi Davut Gül Beyoglu'nda

Istanbul Valisi Davut Gül Beyoglu'nda

Istanbul Valisi Davut Gül Beyoglu’nu ziyaret etti. Esnaf ve vatandaslarla bir ara gelerek sohbet eden Vali Gül, ilçede yapilan çalismalari da inceledi. Beyoglu’nda yatirimlarin devamliliginin önemine dikkat çeken Vali Gül, yeni yatirimlarin hayata geçirilmesi için gerekli destege hazir olduklarini söyledi.

Istanbul Valisi Davut Gül ilçe belediyelerine gerçeklestirdigi ziyaret programi çerçevesinde Beyoglu Belediyesi’ni ziyaret etti. Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz ve Beyoglu Kaymakami Can Aksoy ile bir araya gelen Vali Gül, ilçe ziyaretine Piyalepasa Caminde sabah namazini eda ederek basladi.

Sabah namazinin ardindan vatandaslarla kahvaltida bir araya gelerek sohbet eden Vali Gül, daha sonra Kasimpasa, Tophane ve Cihangir bölgelerini gezerek esnaf ve vatandaslarla bulustu. Beyoglu Ilçe Muhtarlari Toplantisina da katilan Vali Gül muhtarlari tek tek dinleyerek ilçenin sorunlari hakkinda bilgi aldi.

Vali Gül Beyoglu’nda yapilan çalismalari yerinde inceledi

Vali Gül bölge ziyaretlerinin yani sira Beyoglu’nda baslatilan restorasyon çalismalari ile yeniden hayata döndürülen Piyalepasa Gençlik Merkezi (eski Kasimpasa Piyalepasa Donanma-yi Hümâyûn Cephaneligi), Kulaksiz Hamami, Kasimpasa Yeni Kaymakamlik Binasi (eski Cezayirli Gazi Hasan Pasa Kislasi), Yeni Turabibaba Kütüphanesi (eski Bahriye Matbaasi), Galata Kadiligi, Terra Santa Manastiri ve yeniden insa edilen Kulaksiz Karakolu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Beyoglu’nda yatirimlarin devamliliginin önemine dikkat çeken Vali Gül, yeni yatirimlarin hayata geçirilmesi için gerekli destege hazir olduklarini söyledi.

Baskan Yildiz da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek Vali Gül’e tesekkür etti ve Beyoglu tablosu hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile