Istasyon Caddesindeki Çalismalarda Sona Gelindi

Istasyon Caddesindeki Çalismalarda Sona Gelindi

Isparta Belediyesi’nin Istasyon Caddesinde baslattigi kaldirim ve orta refüj yenileme çalismalarinda sona gelindi. Çalismalarda kaldirim ve orta refüje renkli begonit tas dösendi, caddenin aydinlatmalari yenilendi, agaç ve çiçekler dikildi.

Isparta Belediyesi, sehirde meydan, cadde ve sokaklari yenileme çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Çalismalarda yillar önce yapilan ve deformeye ugrayan meydan, kaldirim ve orta refüjlerin taban dösemeleri yenileniyor, çevre düzenlemeleri yapiliyor. Yenileme çalismalarinin devam ettigi yerlerden birisi de Istasyon Caddesi oldu. Istasyon Caddesi’nin 6 Mart Caddesi girisinden baslamak üzere Tren Garina kadar olan kaldirim ve orta refüjlere renkli begonit tas döseniyor. Çalismalarda yoldan inis tarafin kaldirimlari ile Atatürk Stadyumuna kadar orta refüjdeki çalismalar tamamlanirken, Tren Garindan yukari çikan kaldirimlarda ise begonit tas döseme çalismalari devam ediyor. Kurban Bayrami’na kadar kaldirimdaki çalismalarin tamamlanmasi hedeflenirken, caddenin aydinlatmalari da yenilendi.

Istasyon Caddesi boyunca yer alan otobüs duraklari kaldirimda yürüyen vatandaslara engel olmayacak sekilde yenilenerek, degistirildi. Ayrica bölgede vatandaslarin talebi dogrultusunda gövde yapisiyla özelligi kaybolmus zararli böceklerden dolayi çevreye zarar veren agaçlar, kaldirilirken yerlerine caddenin yapisina uygun agaçlarin dikimleri devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile