Istenilen Gramda Yapiliyor, Gün Geçtikçe Ragbet Artiyor

Istenilen Gramda Yapiliyor, Gün Geçtikçe Ragbet Artiyor

Sivas’ta son zamanlarda genis ve gösterisli bileziklerin yerini, inceligi ve zarafetiyle ön plana çikan ajda model bilezikler aldi.

Ince ve zarif yapilariyla dikkatleri üzerine çeken ajda model bilezikler, kullanicilarina zarif bir görünüm sunarken ayni zamanda siklik ve estetik açisindan da öne çikiyor. Geleneksel taki tasarimlarindan farkli olarak, minimal detaylariyla sade ve sik bir görünüm sunan bu bilezikler, her türlü kiyafetle uyum saglayabilme özelligiyle de tercih sebebi oluyor. Istenilen gramda yapilabilen ve satarken deger kaybi fazla yasatmayan bu bilezikler Sivaslilar tarafindan da oldukça ilgi görüyor. Kentte kuyumculuk yapan Nurullah Koçak, günlük yaklasik 150 adet ajda bilezik siparisinin oldugunu söyledi.



“Isçilik farki alinmiyor bu sebeple ragbet görüyor"

Sivas’ta kuyumculuk yapan Nurullah Börekçi, ajda model bilezik modellerinde alt sinirin 10 gramla basladigini ve vatandasin istegine göre yukari asagi her gramda da yapilabildigini belirterek, “Su anda islemesiz olan ajda bilezik modeli adini verilen bu grup bilezikler modelleri trend oldu. Bu bilezikler için isçilik farki alinmiyor deniliyor ama aslinda sadece fantezi bilezik grubunda isçilik var. Onun disinda ki bileziklerde de bir isçilik olmuyor. Yaklasik alti aydir ajda bilezik, kibrit çöpü modelleri, zikzak modeller rövansta. Bu bilezik modellerine Sivas’ta ilgi oldukça yogun. Siparis aliyoruz günlük yaklasik olarak 150 tane bilezik yapiyoruz. Isçilik farki alinmiyor deniliyor bundan dolayi da talep ediliyor. Ayni zamanda grami az oluyor bu da alim gücünü biraz daha artiriyor. Bu bilezik modellerinde alt sinir 10 gramla basliyor vatandasin istegine göre yukari asagi her gramda da yapabiliyoruz. Su anda bu modeller halkin gözdesi” dedi.

Vatandaslar ise bu model bileziklerin zarif durdugunu, nisan ve dügün yapacaklarin tercih ettiklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile