İstihdama 'Filyos Projesi' Temennisi

İstihdama 'Filyos Projesi' Temennisi

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, maden hariç bir istihdamı olmayan bir bölge olduğunu belirterek, "İnşallah bunu Filyos Projesiyle kıracağız" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan ve Fazlı Erdoğan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan yaptığı konuşmada, "Kalkınma Ajansının insanlarımıza büyük hizmetler getireceğine inanıyoruz. Zonguldak'ın coğrafyası zordur. Maden hariç bir istihdamı olmayan bir bölgedir. İnşallah bunu Filyos Projesiyle kıracağız. Sizlerin de yükü azalacaktır. Sizlere, genç kadronuza güveniyoruz. İnşallah hep birlikte çok güzel çalışmalar yapmış oluruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Faruk Tezel ise "Zonguldak coğrafyası zor bir bölgedir. Bu bölge diğer bölgelere nazaran şanslı bir bölgedir. Bu bölgeyi ele almak plan proje yapmak açısından biraz daha kolay olacağını düşünüyorum. 26 kişilik kadromuzla çalışmalarımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Bölgeleri tanımak için çalışmalar yaptık. Bölge planımızı Ağustos ayında tamamladık. Her yıl mali desteklendirme programları düzenliyoruz. Bilgilendirme toplantılarımızı 3 ilimizde ve ilçelerimizde gerçekleştirdik. Eğitim toplantılarımıza 400 civarında katılımlar oldu. Bölgemiz için hayırlı faaliyetler gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Toplumumuzun, siyasetçilerimizin desteği bizler için çok önemlidir. Önümüzdeki dönem içerisinde şehrimiz için daha iyi işlere imza atmayı düşünüyoruz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile