İstikbal 984. Mağazasını Sungurlu'da Hizmete Açtı

İstikbal 984. Mağazasını Sungurlu'da Hizmete Açtı

İstikbal, mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi. İstikbal Mağazaları, 984. şubesini Çorum'un Sungurlu ilçesinde hizmete açtı.

İş adamı Metin Şahin'in sahibi olduğu Fatih Mahallesi Şehit Adem Tut Sokak Mevsim Sitesi'ndeki mağaza açılışına Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Hakan Tosun, Emniyet Müdürü İsmail Maden, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A.Kadir Şahiner, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve davetliler katıldı.
Açılışta konuşma yapan Hacı Boydak, Sungurlu'da en mutlu günlerinden birini yaşadıklarını belirterek, "Sungurlu'da bu mağazayı açan Metin Şahin'e çok teşekkür ediyorum" dedi.
2009 yılında ülke ekonomisinde küçülme yaşanırken mobilya grubunda yüzde 22 büyüme gerçekleştirdiklerini dile getiren Boydak, "420 milyon dolarlık bir ihracat yaptık. Bu yıl da kalitemizi ve büyüme oranımızı yüzde 15 artırmayı hedefliyoruz. Türkiye genelinde 11 bin 500 kişiye iş imkanı veriyoruz. Kayseri'de 10 bin kişi ve diğer bölgelerde de bin 500 çalışan personelimiz var. Biz yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu mağaza Türkiye genelindeki 984'üncü mağazamızdır. Mağazanın Sungurlu'da güzel
işler yapacağına inanıyor, hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından mağazanın açılışına geçildi. Açılış kurdelesini Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Hakan Tosun ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak birlikte kesti.
Açılış kurdelesi kesildikten sonra mağaza gezildi. Açılışa özel indirimli ürünleri alabilmek için vatandaşlar arasında izdiham yaşandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile