İstikbal Mobilya'nın 30. ev konsept mağazası Malatya'da açıldı

Malatya'da İstikbal Mobilya'nın 30. ev konsept mağazası törenle hizmete açıldı.

Niyazi Mısri Caddesi'nde hizmete giren mağazanın açılış töreni me

Malatya'da İstikbal Mobilya'nın 30. ev konsept mağazası törenle hizmete açıldı.

Niyazi Mısri Caddesi'nde hizmete giren mağazanın açılış töreni mehter takımının gösterisiyle başladı. Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, açılışta yaptığı konuşmada, Malatya'ya yakışan bir yapının kazandırıldığını belirterek, Ömer Nalçacı'ya teşekkür etti. Mağazanın Türkiye'de ev konsept mağazaları içerisinde 30'uncusu olduğunu ifade eden Boydak, mobilya sektörü ile aralarında duygusal bir bağ olduğunu kaydetti. 54. yılına giren Boydak grubu için mobilya sektörünün büyük önemi olduğunun altını çizen Boydak, bu işi severek yaptıklarını söyledi. Boydak, şöyle devam etti; "Piyasadaki arz ve talep dengelerini iyi değerlendiren ve sürekli olarak tüketicinin nabzını tutan İstikbal, sadece çek-yat gibi tek bir ürünle kendini sınırlamayıp, geniş bir vizyonla, yatırımlarına ve ürün portföyüne her yıl yenilerini ekliyor. 1990'lı yılların sonunda Kayseri'de dev bir entegre tesis kurarak İstikbal'i dünyaya uzanan bir marka haline getirecek adımı attık. 54 yıllık tecrübesi ile Türkiye'nin lider mobilya markası olmayı başardık. Hızlı adımlarla Türkiye ve dünya mobilya pazarında başarılı ve istikrarlı büyümesini sürdürmeyi hedefliyoruz."

Naçacılar Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Nalçacı, mağazanın Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Yeni mağazalarında İstikbal'in en seçkin ürünlerini kent insanıyla buluşturduklarını anlatan Nalçacı, geniş bir alanda çok çeşitli seçenekler sunduklarını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya milletvekillerinden Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca, GAP Güneydoğu Tekstil San. ve Tic. AŞ Genel Müdürü Ali Cüreoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar açılışın ardından mağazayı gezdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile