İŞTRAK Derneği'nin Yeni Başkanı Üntürk Oldu

İŞTRAK Derneği'nin Yeni Başkanı Üntürk Oldu

Trakya İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (İŞTRAK) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Abay'ın istifa etmesinin ardından yeni başkan Burak Üntürk oldu.

Abay, Emlak Konutları mevkisindeki bir iş merkezinde bulunan dernek merkezinde yapılan devit teslim törenine, İŞTRAK çatısı altında kısa sürede güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Abay, kendi iş yoğunluğu nedeniyle başkanlıktan istifa ettiğini belirterek, "Yaptığımız çalışmalarımızda, yönetici ve üyelerimiz ile birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmadı. Yeni Başkan Burak Üntürk'ün de bu birlik ve beraberlik anlayışı ile daha güzel projelere imza atacağına inancım tam. Hayırlı olsun" dedi.

Üntürk ise, derneğin bugüne kadar yürüttüğü ve hayata geçirdiği projeleri arttırarak devam ettirmeyi planladıklarını ifade ederek, "Derneğimizdeki yönetici ve üyelerimiz ile birlikte, bugüne kadar yapılan çalışmalara yenilerini ekleyeceğiz. Birlik ve beraberlik anlayışından hiç ayrılmayacağız. kurucu başkan Hakan Abay'a bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile