İtalya'da Futbolda Şike Skandalı

-İTALYA'DA FUTBOLDA ŞİKE SKANDALI -İZLANDA'DAKİ YANARDAĞ PATLAMASI NAPOLİ CEZA MAHKEMESİNDEKİ DURUŞMAYI DA ETKİLEDİ -DURUŞMAYA 27 NİSAN'DA DEVAM EDİL

 

-İTALYA ' DA FUTBOLDA ŞİKE SKANDALI

-İZLANDA ' DAKİ YANARDAĞ PATLAMASI NAPOLİ CEZA

MAHKEMESİNDEKİ DURUŞMAYI DA ETKİLEDİ

-DURUŞMAYA 27 NİSAN ' DA DEVAM EDİLECEK

ROMA ( A . A ) - 20 . 04 . 2010 - Lütfullah Göktaş bildiriyor - İzlanda ' daki yanardağ patlamasının sebep olduğu küller nedeniyle hava ulaşımında meydana gelen iptal ve aksaklıklar , İtalya futbolunda 2006 ' da patlak veren şike skandalıyla ilgili olarak Napoli Ceza Mahkemesi ' nde halen süren davayı da etkiledi . Juventus ' un eski genel direktörü Luciano Moggi ' nin de sanık sandalyesinde olduğu davada tanık olarak ifade vermesi gereken Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti , bugünkü duruşmaya gelemedi . Mahkeme , yeni duruşmanın tarihini 27 Nisan olarak belirledi .

Napoli Ceza Mahkemesi Dokuzuncu Daire ' de ele alınan davanın bugünkü duruşması oldukça kısa sürdü . Mahkeme , Moggi ve avukatlarının , FC İnter başta olmak üzere diğer kulüplerin de hakemler üzerinde baskı kurduğu iddialarının kanıtı olarak sundukları 74 telefon kaydının dökümünü yapmak üzere 4 Mayıs ' a kadar bir bilirkişi atanmasını kararlaştırdı .

Bugünkü duruşmada sanıklar arasındaki Eski Hakem Atama Kurulu Başkanı Pierluigi Pairetto da 24 ses kaydının dosyaya delil olarak eklenmesi talebinde bulunurken , savcılar da savunmanın son hamlelerine karşı yeni deliller sunma haklarını mahfuz tuttuklarını ifade ettiler .

Duruşma sırasında Moggi ve Pairetto ' nun oldukça az konuşmaları dikkati çekti .

Mahkeme başkanı yargıç Teresa Casoria , davaya , bir sonraki duruşmada , telefon dinleme operasyonunda görev yapmış iki jandarma görevlisi ve de FC Milan ' ın eski çalıştırıcısı Ancelotti başta olmak üzere tanık ifadelerinin de alınması suretiyle 27 Nisan ' da devam edileceğini açıkladı .

( LG-SSG )

20 . 04 . 2010 13 : 26 : 15
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile