İtfaiye Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor

İtfaiye Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yaptığı görev ve faaliyet alanları konusunda kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra okullarda bilgilendirme toplantıları düzenliyor.

Isparta İtfaiye Müdürlüğü bilgilendirme toplantılarına Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde Çevik Kuvvet personeline yönelik olarak gerçekleştirdi. İtfaiye Amiri Mustafa Balcı, slayt gösterisi ile birlikte yardım ve imdat çağrılarının 112'de toplanmasının arkasından Isparta İtfaiyesi'nin sadece şehir merkezine değil, il hudutlarındaki orman yangınları ile ilçelerde meydana gelen büyük yangınlara da müdahale eden konuma geldiğini anlattı. Balcı, itfaiyenin sadece yangınlara müdahale eden bir kurum değil, trafik kazalarından, baca temizliğine kadar her noktadan sorumlu bir kurum olduğuna dikkat çekti.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet personeline, itfaiyenin çalışma alanları ve yeni yapılan yapılanma hakkında da bilgiler veren Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü İtfaiye Amiri Mustafa Balcı, bilgilendirme toplantısına katılan polislerin sorularını da yanıtladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile