Itfaiyeciler Çatilarda Kus Yuvasi Aradi

Itfaiyeciler Çatilarda Kus Yuvasi Aradi

Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlügü, bahçeye düsen yavru serçenin yuvasini bulmak için çatilari kontrol etti. Yuva bulamayinca yavru serçe Doga Koruma ve Milli Parklar Düzce Sube Müdürlügü’ne teslim edildi.

Düzce Belediyesi’ne sosyal medyadan ulasan bir vatandas bahçesinde yavru bir serçe buldugunu ifade ederek itfaiye ekiplerinden yardim istedi. Bunun üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri Azmimilli Mahallesi’nde bahçeye düsen yavru serçeyi yeniden yuvasina koymak için seferber oldu. Ekipler, merdivenli araç ile uzun süre yuvayi aramasina ragmen bulamadi. Bunun üzerine itfaiye binasina getirilen minik serçe, Doga Koruma ve Milli Parklar Düzce Sube Müdürlügü ekiplerine teslim edildi.

Minik serçeyi bulan Yeliz Kan adli vatandas, Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekiplerine tesekkür ederek, “Kizimla birlikte markete giderken bulduk. Kuslari çok seviyoruz. Kendi haline birakamadim ve kendi imkanlarimla da yuvasina koyamayacagim için itfaiye ekiplerinden rica ettim. Geldiler sag olsunlar, ancak yuvasini bulamadik. Kendilerinin bakacagini söyleyerek alip gittiler. Hepinize tesekkür ederim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile