Itfaiyecilere Koruyucu Kiyafet

Itfaiyecilere Koruyucu Kiyafet

Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlügü’nde görevli personellerin yangina müdahale ekipmanlari yenilendi. Itfaiye personeli, kisiye özel hazirlanan yangina müdahale kiyafetlerini sürpriz yaparak sabah içtimasina katilan Baskan Faruk Özlü ile bir araya geldikleri bulusmada teslim aldi.

Düzce Belediyesi, Baskan Dr. Faruk Özlü’nün girisimleri ile baslatilan yenilenme ataginda bölgesinin en güçlü itfaiye teskilatina sahip olurken personellerin yangina müdahale ekipmanlarini da yeniledi. 200 kalem yeni ürün alimi sayesinde özel malzeme ile üretilen yangina müdahale kiyafetleri ve kurtarma ekipmanlari Itfaiye teskilati tasinirlarina eklendi. Sabah içtimasinda Düzce Belediyesi Itfaiye Teskilati’na sürpriz yapan Faruk Özlü, itfaiye erleri ile dua ederek güne basladi.

Kisiye özel olarak ve son teknoloji sistemlerle hazirlanan kiyafetler, Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü ve Baskan Yardimcisi Oya Kocaman’in katildigi bulusma ile itfaiye erlerine teslim edildi. Çoban Mevkii’nde bulunan Hizmet Binasi’nda itfaiye erleri ile bir araya gelen Baskan Özlü, her bir personelin hal ve hatirlarini sordu.

Isin basi güvenlik

Nomex malzeme olarak adlandirilan ve meta-aramit ile para-aramit adli iki maddenin birlesiminden üretilen koruyucu kiyafetleri sahiplerine teslim eden Baskan Özlü yaptigi açiklamada Düzce’de her anlamda en güzeli hayata geçirmeye çalistiklarini belirterek “Ilk önce itfaiye araçlarimizi yeniledik. Biliyorsunuz, sayisi ve donanimi bakimindan ölçegi bize yakin iller arasinda en fazla itfaiye araci olan Düzce’dir. Itfaiye binamizi da yeniledik, bu bina Düzce’nin her noktasina 7 dakikada ulasabilecek bir noktadadir. Bugünde yangina müdahale donanim ve kiyafetlerimizi yeniliyoruz. Teskilatimizi her konuda güçlendirmek için halihazirda kullanilan koruyucu kiyafet ve kurtarma ekipmanlarina 200 kalem yeni ürün ekledik. Bu sayede çalisma arkadaslarimizin donanimlarini yeni hale getirip güvenligini en üst seviyeye çikariyoruz. Hayirli, ugurlu olsun, hepinize tesekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Baskan Yardimcisi Oya Kocaman ve personel ile hizmet binasini gezen Baskan Özlü, çalismalar hakkinda bilgi aldiktan sonra gün içinde planlanan görüsmelerini yapmak üzere itfaiyeden ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile