İtso, Bebka Toplantısına Ev Sahipliği Yapacak

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iş adamlarına kalkınma ajansı destekleri anlatılacak.

Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) uzmanlarının katılacağı toplantı, 5 Kasım'da İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ev sahipliğinde OSB konferans Salonu'nda yapılacak. Toplantıda, BEBKA'nın 2010 yılında hangi sektörlere ne tür destekler vereceği ve bu desteklerden işletmelerin nasıl yararlanacağı anlatılacak.
İTSO Başkanı Metin Anıl Bursa, Bilecik ve Eskişehir illerini kapsayan kalkınma ajansının 25 Temmuz 2009 tarihinde kurulduğunu hatırlatarak,
"BEBKA'nın kuruluş maksadı, kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğini geliştirerek sanayi işletmelerinin verimliliğini artırmak, bölgedeki yerel potansiyeli harekete geçirerek kaynakların yerinde ve etkin kullanılmasını sağlamaktır. Böylece bölgesel gelişmeyi hızlandırmak hedefleniyor" dedi.
BEBKA'nın kurumsal kimlik ve stratejik planlama çalışmalarını tamamladığını belirten Metin Anıl, "BEBKA uzmanlarını İnegöl'e davet ederek, odamız üyelerinin bilgilendirmelerini talep ettik. 5 Kasım Cuma günü saat 14.30'da OSB Konferans Salonu'nda yapılacak toplantıda uzmanlar 2010 yılı için işletmelere verilecek mali destek programını anlatacak. Bütün üyelerimizi toplantıya davet ediyoruz. Toplantıda BEBKA'nın çalışma esasları ve desteklerin ne şekilde verileceği uzmanlar tarafından ayrıntıları ile anlatılacak" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile