ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Antalya Kampüslerinden Manavgat'a Destek

ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Antalya Kampüslerinden Manavgat'a Destek

Antalya’nin Manavgat ilçesinde farkli noktalarda çikan yanginlardan etkilenen vatandaslarimiz için ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Antalya Kampüsleri birlik olarak ilk yardim elini uzatti. Kampüs araçlarina yüklenen yardim malzemeleri Manavgat köylerine ulastirildi.

Manavgat’ta meydana gelen yangindan etkilenen vatandaslar için hemen harekete geçen ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Antalya Kampüslerinin yetkilileri, ilk olarak Manavgat Belediyesi Yangin Dayanisma Merkezine; ambalajli gida, bebek bezi, bebek mamasi, su, ayran ve hijyen malzemelerini teslim etti.

Manavgat köylerine giyim ve gida destegi

Manavgat’a bagli; Demirciler, Gebeci, Asagiisiklar, Çeltikçi, Belenovasi, Hocali, Saraçli, Karaöz köylerini dolasan kampüs yetkilileri, köy muhtarlarinin yönlendirdigi özellikle engelli yangin magdurlarina ve ihtiyaç sahiplerine giyim, gida ve hasta bezi gibi malzemeler ulastirdi.

Manavgat ve çevresinde on sekiz farkli noktada çikan yangindan etkilenen ihtiyaç sahiplerine ulasmaya devam edeceklerini belirten ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji yetkilileri, “Yangindan etkilenen tüm canlilar ve ormanlar için büyük üzüntü duyuyoruz. Yanginin yaralarini en kisa zamanda sarmayi ve mutlu, saglikli günlerde bir arada olmayi umuyor, hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yakinlarina bassagligi, yaralilarimiza acil sifalar diliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile