Ivrindi'ye Gençlik Merkezi Müjdesi

Ivrindi'ye Gençlik Merkezi Müjdesi

Ankara’da ziyaretlerde bulunan Belediye Baskani Yusuf Cengiz, Gençlik ve Spor Bakanindan Ivrindi için Gençlik Merkezi yapilmasi müjdesi aldi.

Belediye Baskani Yusuf Cengiz, Ak Parti Balikesir Milletvekili Mustafa Canbey ile birlikte Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’nu ziyaret etti. Gerçeklestirilen ziyaret ve yapilan görüsmeler sonrasi Baskan Cengiz “Gençlerimize müjde. Gençlik ve Spor Bakanimizin destekleri ile ilçemize gençlik merkezi kazandiriyoruz” mesaji verdi

Ak Parti Balikesir Milletvekili Mustafa Canbey ile gerçeklestirdigi ziyaret sonrasi Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’ndan Ivrindi için verilen iki adet sözden duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Cengiz “ Ilçemiz gençlerine yönelik yatirimlarimiz çok önemli. Her firsatta bunu dile getiriyoruz. Kendi belediye imkanlarimiz ile genç ve çocuklarimiza yönelik yaptigimiz yatirimlarin yaninda bu denli büyük yatirimlar daha da deger kazaniyor. Ilçemizde bir adet Gençlik Merkezi var ama kullanimi açisindan mevcut dönem Gençlik Merkezi projelerinin biraz gölgesinde kaliyor. Bugün Milletvekilimiz Mustafa Canbey ile birlikte bakanimizi ziyaretimizde ilçemize daha donanimli bir Gençlik Merkezi yapilmasina yönelik söz aldik. Insallah en kisa sürede resmi prosedürler halledilecek ve ilk kazmayi vuracagiz.

Yari olimpik yüzme havuzu için 2 milyon liralik ek ödenek

2024 yili seçimlerinde Ivrindi için “Yatirimin Merkezi” olarak bilinecegini ifade eden Baskan Cengiz “ Çok kisa süre önce Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan ilçemize verilen Yari Olimpik Yüzme Havuzu sözü için ilk kazmayi vurduk. Gençlik ve Spor Bakanligi ile 2021 yili içerisinde imzaladigimiz protokol miktari 3.750.000 TL+ KDV. Insaat malzemelerine gelen zamlar sonrasi çiktigimiz ihale bedeli ise 6.771.000 TL+ KDV. Bu aradaki yüksek meblagin karsilanmasi yönünde Milletvekilimiz Mustafa Canbey ile birlikte sayin Bakanimizdan destek istedik. Sayin Bakanimizdan da bu konuda 2 milyon liralik ekstra destek sözünü aldik. Sayin Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu’na verdigi destekler sebebiyle tesekkür ediyorum. Insallah yüzme havuzumuzu da 2022 yili içerisinde bitirerek hizmete açacagiz.

Yaptigimiz ve yapacagimiz hizmetlerde Ankara’da her zaman destegini hissettigimiz birilerinin olmasinin çok önemli bir güç oldugunu ifade eden Baskan Yusuf Cengiz “Ilçemize hizmet yolunda gerçeklestirdigimiz temaslarda destegini her zaman hissettigimiz, bizimle beraber kosturan, memleketine hizmet yolunda dertlenen Milletvekilimiz Mustafa Canbey ve diger Milletvekillerimize ilçem ve hemsehrilerim adina tesekkür ediyorum”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile