'Iyi Not Ögrencilerden, Çay-Tost Recep Abilerinden'

'Iyi Not Ögrencilerden, Çay-Tost Recep Abilerinden'

Bulancak Belediye Baskani Recep Yakar, ögrencilere destek vererek, moral ve motivasyonlarini yükseltmek amaciyla her ayin 15’in de Çay ve Tost ikraminda bulunacaklarini söyledi.

Ilk uygulamayi 15 Ekim’de ilçe genelinde bulunan tüm liselerde baslattiklarini ifade eden Belediye Baskani Yakar, uygulamanin tüm egitim-ögretim dönemi boyunca devam edecegini belirterek, “Covid-19 pandemisi nedeniyle geçen yil okullarindan uzak kalan ögrencilerimize yönelik destek çalismalarimizi artirarak sürdürüyoruz. Egitim-ögretim dönemi basinda Belediyemize basvuran ihtiyaç sahibi ögrencilerimize kiyafet ve kirtasiye desteginde bulunurken, simdi de iyi notlar getirmelerini tesvik etmek amaciyla her ayin 15’inde okul kantinlerinden Çay ve tostlarini biz ikram ediyoruz. Tüm ögrencilerimiz bu ikramdan sartsiz faydalanabilecektir” dedi.

"Gelecegimiz olan gençlerimizi önemsiyor, hayatlarinin ve egitim hayatlarinin her asamasinda yanlarinda olmak için gayret gösteriyoruz" diyen Belediye Baskani Recep Yakar, “Yine ihtiyaç sahibi tüm ögrencilerimize egitim-ögretim dönemi boyunca kirtasiye, ayakkabi-giysi gibi temel ihtiyaçlarina yönelik destek olmaya devam edecegiz. Sartlari tutan ögrenci velilerimiz bu destekten faydalanmak için Belediyemiz Beyaz Masa üzerinden basvurularini yapabilirler. Tüm ögrencilerimize okul hayatlarinda basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Ilk olarak, 15 Ekim Cuma günü uygulanan Çay-Tost ikramina lise ögrencileri ilgi gösterirken, memnuniyetlerini Baskan Yakar’a tesekkür ederek ifade ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile