IYI Parti'de 4 Ilçe Baskani Ve Yönetimi Görevden Alindi,  Teskilatlar Feshedildi

IYI Parti'de 4 Ilçe Baskani Ve Yönetimi Görevden Alindi, Teskilatlar Feshedildi

IYI Parti Kastamonu Merkez ilçe, Tasköprü, Tosya ve Ihsangazi ilçe baskanlari ile yönetim kurulu üyeleri görevden alindi, teskilatlar feshedildi.

IYI Parti’de Kastamonu Merkez Ilçe Baskani Aydin Yaman, Ihsangazi Ilçe Baskani Riza Ünsür, Tosya Ilçe Baskani Mustafa Güvenç, Tasköprü Ilçe Bakani Nuri Turgut ile yönetim kurulu üyeleri görevlerinden alindi, teskilatlar da feshedildi. Fesih ile ilgili yazi IYI Parti Kastamonu Il Baskani Ahmet Katar tarafindan ilçe baskanlari ile teskilatlara teblig edildi.

Parti Genel Merkezi tarafindan 28 Ekim 2021 tarihinde IYI Parti Tosya Ilçe Baskanligi görevine getirilen Mustafa Güvenç, ilçe baskanligi görevinden alinsa da istifa etmeyerek partisinin degisik kademelerinde hizmet etmeye devam edecegini kaydetti.



"Bu partiyi kimseye malzeme ettirmeyecegim"

Kastamonu Merkez Ilçe Baskani Aydin Yaman ise, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamasinda, “Kuruldugu günden bugüne kadar kivirmadan evirip çevirmeden ok gibi kimsenin köpekligini yapmadan IYI Partime, davama hizmet etmenin gururunu yasadim. Hiç pisman degilim, yine de her zaman davamin arkasinda olacagim. Bu partiyi kimseye malzeme ettirmeyecegim. Sahislar gelici geçici ama dava esastir. Benim için siyaset yeni basladi” dedi.

Konuyla ilgili IYI Parti Kastamonu Il Baskanligindan ise herhangi bir açiklama yapilmayacagi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile