IYI Parti Genel Baskani Aksener Zonguldak'ta Konustu Açiklamasi

'Muhalefet halkin avukati olmak, iktidar da hizmet etmek durumundadir'.

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, "Muhalefet halkin avukati olmak, iktidar da hizmet etmek durumundadir." dedi.

Ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak'a gelen Aksener esnaf ve vatandaslarla sohbet ederek fotograf çektirdi.

Daha sonra Kozlu ilçesine geçen Aksener burada semt pazarindan alisveris yapti.

Eregli ilçesine giderek esnaf ziyaretinde bulunan Aksener, yaptigi açiklamada, 20 Ocak 2020 tarihinden bu yana esnaf ziyareti yaptigini belirterek, "Burada bir amacim var benim; gerçek problemleri, sorunlari, dertleri anlamak, dinlemek ve bunlarla ilgili kamuoyu olusturmak. Muhalefet halkin avukati olmak, iktidar da hizmet etmek durumundadir." diye konustu.

- "Erken seçimi seçmen adina dillendiriyoruz"

Aksener seçim tartismalarina iliskin soruya, "Erken seçim olur mu, olmaz mi diye bir öngörüm yok ama vatandas erken seçim olsun istiyor. Dolayisiyla biz muhalefet partileri olarak erken seçimi sizler adina, seçmen adina dillendiriyoruz." cevabini verdi.

Cumhurbaskanligi Yüksek Istisare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek'in bir gazetede yer alan açiklamalarina iliskin degerlendirmede bulunan Aksener sunlari kaydetti:

"Sayin Cemil Çiçek, çok duayen bir politikacidir. Hangi görüsten olursa olsun insanlarin saygi duydugu, çok deneyimli bir insandir. Sayin Cemil Çiçek'in daha önce bir çikisi vardi; Sedat Peker'in iddialari hatta itiraflari üzerine. Bugün bir beyanati var. Hukukun, adaletin devreye girmesi gerektigini söylüyor. Ben kendisine katiliyorum. Bu olmadigina göre seçimin gelmesini vatandas talep ediyor. Biz de bunun üzerinde duruyoruz."

Aksener'e ziyaretlerinde, IYI Parti Genel Baskan Yardimcilari Ümit Dikbayir, Burak Akburak ve Metin Ergun ile bazi milletvekilleri, il baskanlari ve partililer eslik etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile